گروه صنعتی سی ان سی کاران

صفحه اصلی درباره ما تماس با ما                    شیشه   اینورتر     cnc فرز     cnc تراش     کنترلر   ربات صنعتی    دایره المعارف CNC     دستگاه لیزر    تعمیرگاه CNC     


فروش ماشین آلاتفروش قطعاتفروش تکنولوژیفروش اطلاعاتخدمات CNCروش ساخت CNCآموزشگاه

  شیراز    اصفهان  ارومیه  بندرعباس  کرج  بجنورد    RADONIX   Imaster_Inverter     JMC_Servo

تکنیکهای ساخت CNC

جامع ترین مرکز اطلاع رسانی سی ان سی در ایران

کلاس ساخت سی ان سی در دانشگاه شریف

فروش انواع CNC بهترین سی ان سی های چوب و سنگ با 18 سال سابقه

فروش کنترلر CNC انواع کنترلر های سه تا شش محور - مچ تری - فانوک - زیمنس

مقدمه 

مقدمه ای بر ساخت

اپراتوری سی ان سی 

نرم افزارهای کد کم

مقدمه ای بر کنترلر

مقدمه ای بر سرو موتور و استپ موتور

بال اسکرو

میز دستگاه ، اسپیندل موتور ، انرژی چین

ساخت CNC سه محوره

ریل  LMGuide و واگن حرکتی

بال اسکرو 

  کنترلر

بوش ساچمه ای

کولت

کوپلینگ

 انرژی چین

گیربکس

کامپیوتر صنعتی

موتور خطی

مانیتورینگ

منبع تغذیه

اسلاید گاید

پروفیل آلومینیوم

سرو موتور

نرم افزار

  اسپیندل موتور

استپ موتور

تابلو برق

تسمه تایمینگ

ابزار سی ان سی

وکیوم

فروشگاه قطعات سی ان سی

 و اتوماسیون صنعتی

=================

___________________________

تماس  : 09122277199 شخم گر
تلگرام : گروه سی ان سی کاران

تمام تلاش خود را نموده ایم تا با
 بهترین کیفیت و با بهترین قیمت
محصولات مورد  نیاز شما را
 تهیه کنیم و در اختیار شما
عزیزان قرار دهیم

 

           

 

شما در دو محیط در حال برنامه نویسی هستید . یکی بر روی نرم افزار و دیگری بر روی سخت افزار و الان صحبت بر روی نرم افزار است .

در واقع سه محیط

در مورد محیط سوم هم توضیح می دهید ؟

دو محیط یکی VB و دیگری #C با دو ساختار کاملا متفاوت و در سخت افزار هم با میکرو کنترلر و یا میکروچیپی که داریم استفاده می کنیم برنامه نویسی می کنیم .

در مبحث اینترفیس شما صفحه ای در نظر گرفته اید که دارای تعدادی کلید و نمایشگر و ستینگ ( Setting  ) و در واقع شکل و شمایلی خاصی در نظر گرفته اید . این چیدمان و روش بر چه اساسی انتخاب شده است ؟ از چه کنترلرهایی الهام گرفته شده است ؟ و چه عیب هایی دارد ؟

ما شکل ظاهری نرم افزار را از چهار الی پنج نرم افزار من جمله مچ تری الهام گرفته ایم و چون در طراحی اولیه بیس کار را بر این مبنا در نظر گرفته ام که بتوان با تاچ اسکرین هم کار کرد بجای استفاده از موس ، بنابراین ابعاد کنترل ها ، آبجکت (    ) و المانهایی (     ) که در صفحه است را به گونه ای در نظر گرفته ام که با انگشت به راحتی بتوان آنها را فشار داد . چیدمانها را هم طوری در نظر گرفته ام که عموما راست دست هستند برای راست دستها راحتر باشد ، بخاطر اینکه دست و یا موس جلوی صفحه کار را نگیرد نوار ابزار را برخلاف رایج کامپیوتر پایین در نظر گرفتم چون اگر کسی خواست با تاچ اسکرین کار کند دستش جلوی تصویر را نگیرد . ولی نکته کاملتری که برای این قضیه می توانم بگویم این است که شکل نهایی نرم افزار ماحصل فیدبک هایی (     ) است که مشتری ها به من داده اند . ما طرح اولیه ای در نظر گرفتیم . به تدریج اپراتورها و کسانیکه با دستگاه کار می کردند نکاتی را اشاره کردند که می توانست کمک کند در راحتر شدن کار با آن ، بخاطر همین تغییرش دادیم و یک تکامل تدریجی را طی کرده است تا به اینجا رسیده است .

یکی از کسانیکه خیلی بر روی مچ تری تاکید دارند جناب مهندس دهقان هستند و زمانیکه با ایشان صحبت می کردم می گفتند که مهندس ترک دارند اشتباه می کنند و من اگر جای مهندس ترک می بودم مچ تری را بیس قرار می دادم و برای مچ تری یک سخت افزار خیلی مناسب می ساختم . ایشان تا کنون چند بار این قضیه را مطرح کرده اند . شما برای این سئوال چه پاسخی دارید؟

خوب دیدگاهها فرق می کند. من صرف اینکه در مبحث کنترلر وارد شدم قصدم صرفا این نبود که یک شغلی را برای خودم ایجاد کنم محض درآمد زایی .

ببخشید بین حرفتان ، آیا ارزش داشت که چهل هزار خط برنامه بنویسید و مچ تری را استفاده نکنید ؟

کاملا ، صد در صد . تغییراتی که من دارم می دهم برای سیستمی که دارم می سازم به هیچ وجه با مچ تری امکانش وجود ندارد چون سورس آن را ندارم . ما این کنترلر را برای دستگاههایی داریم توسعه می دهیم که روال عادی و نرمال یک کنترلر را نمی توان در آنها دید . یعنی دستگاه خاص است و متفاوت . چونکه سورس دست خودمان هست حتی برای آن دستگاهها هم می توانیم کنترلر را دولوپ (    ) بکنیم . توسعه بدهیم . اما بر می گردم به همان  بحث خودم . اگر دیدگاه من این بود که یک منبع درآمد برای خودم درست بکنم ، آن دیدگاه ، دیدگاه خوبی بود که بروم بر روی مچ تری کار کنم و بردی بسازم و درآمدی ایجاد کنم . منتهی خوب دید من در این سطح نبود . اگر می خواستم این کار را بکنم شاید بهتر بود می رفتم دنبال رشته اولیه خودم و کارمند یک شرکت بزرگ نفتی می شدم و به مراتب چندین برابر درآمدش بیشتر بود و دردسرش هم کمتر. اما من دیدم فراتر از اینها بود یعنی من لحظه ای که شروع به کار با کنترلر کردم ، هدفم بازار صرفا ایران نبود . من گفتم که باید این کنترلر را به حدی برسانم که بتواند با کنترلر های بین المللی رقابت کند . با کنترلر هایی مثل زیمنس ، پاور اتومیشن و یا چیزهایی شبیه این و بستر اولیه کارم را برای رسیدن به آنجا چیدم و شما اگر محصول کس دیگری را که هیچ اختیاری به تغییر دادن داخل آن نداشته باشید ، استفاده کنید بالطبع نمی توانید این دیدهای بزرگ را هم داشته باشید . مثل اینکه بخواهید یک سازنده بزرگ خودرو بشوید ، موتور را از ایران خودرو بخرید . بدنه را از پارس خودرو بخرید و بقیه را از این طرف و آن طرف بخرید و خودتان هیچ اشرافی به هیچکدامشان نداشته باشید و بخواهید یک خودرو ساز بزرگ بشود . همچین چیزی امکان ندارد . چون تا زمانیکه بستر اصلی کار شما وابسته به شرکتهایی است که خود آنها سطح ( Level ) خیلی پایینی دارند به نسبت کنترلر های بین المللی و تولید کننده های بین المللی ، شما نهایت رشدی که می توانید بکنید در حد همان شرکتی است که دارید از محصول آن استفاده می کنید ، نه بیشتر .

 

در خصوص بحث در مورد برنامه نویسی بر روی سخت افزار ، از میکرو چیپ و یا آی سی که استفاده کرده اید ، در ابتدا چه مدلی بود ، بعد چه مدلی شد و در آینده از چه مدل میکرو چیپی استفاده می کنید ؟

اولین کنترلری که ما بر روی دستگاه گذاشتیم حدود پنج سال پیش ما از یک مدل ای وی آر (  AVR ) استفاده کردیم . ای وی آر ( AVR ) هشت بیتی شانزده مگاهرتزی برای شرکت اتمل (      ) متاسفانه به دلیل یک سری تحریم ها و نداشتن یک سری نمایندگی شرکتهای بزرگ در ایران دسترسی به قطعات اولیه بسیار سخت بود بستر از آنجا شروع شد . در آن زمان بررسی که انجام شد دیدم یک مدل میکرو کنترلر میکروچیپ در بازار وجود دارد که سرعت و قابلیت خوبی دارد بنابراین از AVR به سمت آن شیفت پیدا کرد و اولین کنترلر کاربردی یعنی همان رادونیکس پی سی 100 نمونه کاربردیش روی میکروچیپ کارش را شروع کردم. میکروچیپ کنترلر 16 بیت 30 مگاهرتز . تا حالا همه توسعه هایی که صورت گرفته روی همان میکرو کنترلر بوده اما این پلت فرم جدیدی که در دستور کارمان هست ، چونکه پلت فرم خیلی جامعی در نظر گرفته شده ، هم قابلیت کار مستقیم با میکرو چیپ را دارد هم روی میکروکنترلر دیگری مثل سری آرم ( ARM ) آرم 9 و یا آرم 7 اما برای شروع کار و برای تست با میکروچیپ با میکرو کنترلر جدیدش به اسم PIC N32 که یک میکرو کنترلر 32 بیتی 80 مگاهرتزی هست دارم کار می کنم . تا اینجای کار هم جوابم را داده منتهی خوب شاید در آینده بخواهم روال کار را بیشتر توسعه بدهم بروم سراغ آرم 9 ( ARM 9 ) که سرعتهایی به مراتب بالاتری مد دهد و قابلیت های بیشتری دارد .

شما به دنبال این قضیه بودید که از میکروچیپ ها استفاده نمایید و مقداری از محاسبات و کارهای اصلی را بر روی میکرو چیپ های واسط انجام بدهید و میکرو کنترلر مدیریت برنامه انجام دهد و از میکرو چیپ ها استفاده نماید . در این خصوص چه کردید ؟

خوب عملا در کار جدیدمان یه جوری شبیه همین کار دارد اتفاق می افتد. ما بستر کار سخت افزار کنترلر را گذاشتیم بر روی یک مدل میکرو چیپی که خدمتتان عرض کردم MX32 که 80 مگا هرتز سرعت آن و 32 بیتی است . اما آمدیم از تکنولوژی FPGA استفاده کردیم یعنی یک آی سی جدیدی دادیم برایمان طراحی کردند و یک قسمتی از بستر کار را برای سبک شدن کار میکرو کنترلر دادیم به آن FPGA که بتوانیم پالس ریت (     ) بالایی که مد نظرمان است را بگیریم در گام اول 500 کیلو پالس و در گام دوم 2 مگا پالس . آن FPGA یک آی سی کمکی 208 پین می باشد سری SPARTA استفاده کردیم . در حال حاضر کارهای آن انجام شده و محل تست را داریم می گذرانیم .

در تامین قطعات مشکلی ندارید؟

در حال حاضر نه . یعنی کسانی هستند که از آن ور اینها را بطور غیر مستقیم تهیه می کنند و آنها را وارد بازار ما می کنند . اما متاسفانه هیچ نمایندگی مستقیمی در این زمینه نداریم .

 

 

ادامه مطالب در صفحه بعد

 

در صورت داشتن سوال تخصصی اینجا را کلیک نمایید در کمتر از 48 ساعت پاسخ می دهیم

 تلفن پاسخگو : 55448574 - 021  همراه : 09122277199   تلگرام : گروه سی ان سی کاران

آخرین پاسخ های ارائه شده به سوالات دوستان

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30    گروه صنعتی سی ان سی کاران . www.cnckaran.com    shokhmgar@gmail.com                                                 صفحه بعد    صفحه قبل

 

 

 گروه صنعتی سی ان سی کاران . www.cnckaran.com     shokhmgar@gmail.com      همراه: 09122277199  شخم گر     تلگرام : گروه سی ان سی کاران

لیست مطالب در بخش تکنیکهای ساخت CNC

مقدمه ای بر ساخت

اپراتوری سی ان سی

بال اسکرو

کوپلینگ

کنترلر

مقدمه ای بر کنترلر

ال ام گاید

گیربکس 

بال اسکرو 

تابلو برق 

ساخت CNC سه محوره

تسمه تایمینگ

سرو موتور 

پروفیل آلومینیوم 

استپ موتور 

بوش ساچمه ای 

اسپیندل موتور 

ابزار سی ان سی 

انرژی چین

وکیوم

آمار سایت

ارتباط با ما

فعالیتها

گروه صنعتی سی ان سی کاران

 همراه :   

پرقوه     ماشین آلات چوب      09028532966

منصوری   ماشین آلات        09196240385

چراتی    ماشین آلات سنگ    09194829553

یوسفی   مدیریت فروش         09196341876

احمد شخم گر     مدیریت                09122277199

 تلگرام:     گروه سی ان سی کاران

ایمیل :      shokhmgar@gmail.com   

وب :        www.cnckaran.com

حوزه فعاليت ساخت :

سي ان سي هاي چوب سه محور در سايزهاي كوچك ، متوسط و بزرگ
سي ان سي هاي چوب چهار محوره مخصوص صنايع منبت كاري در مبلمانهاي استيل
سي ان سي هاي سنگ سه محوره جهت حك و برش انواع سنگ هاي مرمريت و ...
حوزه فعاليت تكنولوژي
فروش انواع تكنولوژي ساخت ماشين آلات به صنايع نظامي ، دولتي و خصوصي از قبيل دستگاه چوب سه محوره  ، سنگ ، شیشه و ...
حوزه فعاليت آموزشي
آموزش انواع موارد مرتبط به تكنيك هاي ماشين آلات CNC از قبيل برگزاري 85 دوره كلاس آموزش ساخت ماشين آلات CNC در محل شركت

درباره ما

تماس با ما

قطعات سی ان سی

ماشین آلات سی ان سی

روش ساخت سی ان سی

فروش تکنولوژی ساخت