گروه صنعتی سی ان سی کاران

صفحه اصلی درباره ما تماس با ما                    شیشه   اینورتر     cnc فرز     cnc تراش     کنترلر   ربات صنعتی    دایره المعارف CNC     دستگاه لیزر    تعمیرگاه CNC     


فروش ماشین آلاتفروش قطعاتفروش تکنولوژیفروش اطلاعاتخدمات CNCروش ساخت CNCآموزشگاه

  شیراز    اصفهان  ارومیه  بندرعباس  کرج  بجنورد    RADONIX   Imaster_Inverter     JMC_Servo

تکنیکهای ساخت CNC

جامع ترین مرکز اطلاع رسانی سی ان سی در ایران

کلاس ساخت سی ان سی در دانشگاه شریف

فروش انواع CNC بهترین سی ان سی های چوب و سنگ با 18 سال سابقه

فروش کنترلر CNC انواع کنترلر های سه تا شش محور - مچ تری - فانوک - زیمنس

مقدمه 

مقدمه ای بر ساخت

اپراتوری سی ان سی 

نرم افزارهای کد کم

مقدمه ای بر کنترلر

مقدمه ای بر سرو موتور و استپ موتور

بال اسکرو

میز دستگاه ، اسپیندل موتور ، انرژی چین

ساخت CNC سه محوره

ریل  LMGuide و واگن حرکتی

بال اسکرو 

  کنترلر

بوش ساچمه ای

کولت

کوپلینگ

 انرژی چین

گیربکس

کامپیوتر صنعتی

موتور خطی

مانیتورینگ

منبع تغذیه

اسلاید گاید

پروفیل آلومینیوم

سرو موتور

نرم افزار

  اسپیندل موتور

استپ موتور

تابلو برق

تسمه تایمینگ

ابزار سی ان سی

وکیوم

فروشگاه قطعات سی ان سی

 و اتوماسیون صنعتی

=================

___________________________

تماس  : 09122277199 شخم گر
تلگرام : گروه سی ان سی کاران

تمام تلاش خود را نموده ایم تا با
 بهترین کیفیت و با بهترین قیمت
محصولات مورد  نیاز شما را
 تهیه کنیم و در اختیار شما
عزیزان قرار دهیم

           

 

اين صفحه در لينك ارتباط با صفحات حذف شده است.

 

زاویه بردارممکنه طوری باشه که در محورXهاسرعت ماکزیمم باشه ولی در محورXx سرعت فوق العاده مینیمم باشه این موقع چه باید کرد؟

در این صورت باید نرمال سازی را انجام داد یعنی شما باید در بحث حرکت و همزمانی حرکت چند محور باید به نکته اساسی توجه کرد که ذات خطی سیستم ما باید ثابت باشد یعنی وقتی پوینتر یا یک هگزی را در سیستم درنظر بگیریم به هر جهتیz,y,x یا ترکیبی از همه اینها حرکت میکند اگر بیاییم در یک لحظه سرعت آن نقطه را حساب کنیم سرعت باید مقدار ثابتی داشته باشد ما مجاز نیستیم که در جهتهای مختلف سرعت های ناهم سویی داشته باشیم خب مبحث نرمال کردن در حرکت را ایجاد میکنیم مبحثی در ریاضی به اسم نرمال سازی بردارها و یکنواخت کردن اثر حرکت ها وجود دارد که به این صورت که شما مثلا در یک منحنی تغییرات سه محور را همزمان ایجاد میکنی و مدام تمام اینها تواما باید صورت بگیرد اما نکته مهم این است که ترکیب تمامی حرکت ها  یک سرعت ثابت را ایجاد میکند این بحث نرمال سازی را شامل می شود که باید مدام به آن توجه شود تا محور جلویی یا محورهای جلوتر حرکتی را انجام ندهد.

مطلب دیگری که وجود دارد این است که خود درایوهایی که سرو را دارند خود دارای این کاربرد هستند و بدون اینکه به آنها بگوییم خودشان این کار را انجام میدهند پس تکلیف اینها چیست؟

ببینید اگر شما حرکت یک محور داشته باشید خب آن قابلیت ها مثلا یک سروموتوری را که میخری شامل تمامی اینها است منتها هم حرکت خط همزمانی آنها کاملا بدون استفاده هستند یعنی حرکت همزمانی مفهومش این است که شما در محوری به اندازه مثلا x حرکت میکنی فلبداهه در محورش باید به اندازه محور y حرکت کنی ویا به اندازه z  این لازمش این است که عکس العمل موتور به سیستم شما فلبداهه و آنی صورت بگیرد تا حرکت انجام بشود یعنی شما نمیتونید در سیستمتان                 داشته باشید و انتظار داشته باشید که دستگاهتون کروی که شما به آن فرمان دادید حرکت کند یعنی به عبارت دقیق تر اینطور بگم که عکس العمل موتور به حرکت شما باید آنی صورت بگیرد در صورتی که موتوری که قرار باشه پروفیل اسکیپ خودش را اعمال کند یا در واقع                                           خودش بدهد آن همزمانی حرکت از دست میرود .

اگر کسی تنظیمات درایوش طوری باشد که میزان شتاب موتور کم تر از شتابی که در سیستمش تعیین کرده است آن موقع چه اتفاقی میفتد؟

شما منحنی با انحنای خیلی تند را فرض کنید حرکت زیگزاگی یا حرکت سینوسی در سیستم میخواهید انجام بدهید کنترلر دقیقاً طبق این منحنی مقدار حرکت را به موتور اعمال میکند و انتظار هم دارد وقتیکه مثلا به سر منحنی سینوسی رسیده فلان محور تغییر جهت بدهد اگر پاسخ موتور به کنترلر به کندی صورت بگیرد یعنی با دیلیس همراه باشد حال به خاطر تنظیم نبودن پی آیدیش یا تنظیم نبودن پارامترهای اصلی موتور محصولی که شما میبینید یعنی حرکتی که سیستمتان انجام داده با حرکتی که در طرحتان داشتید نمیخونه مثلا دایره به صورت شبه مربع میزند و حرکت سینوسی سر انحناها به صورت پله در نظر گرفته شده اینها ازجمله مواردی است که عدم هماهنگی موتور با پروفیل حرکت را شامل می شود.

آیا این مشکل روی تمام  کنترلها است یا نه فقط روی رادونیکس؟             

مشکل روی تمام پوزیشن کنترلها است و حتی مشکل روی ماشین کنترلها هم است یعنی مشکلی جامعی است یعنی دستگاه ساز باید بداند وقتی کنترل را روی دستگاه خود نصب کرد باید زمانی را صرف پی آیدی های سیستمش کند یعنی آنها را تنظیم کند موتور وقتی ساخته میشود پارامترهایی در آن وجود دارد که با طراحی اولیه داخل کارخانه هماهنگ شده اگر شما دستگاهی که میسازید ممکنه یک محور سنگینتر یا یک محور سبک تر دربیاید فرق می کند که محورx 100کیلو باشد یا 300 کیلو  فرق میکند محورy 20 کیلو باشه یا 50 کیلو یا حتی بیشتر وفرق می کند محورz چقدر اینورسی داشته باشد همه اینها چیزهایی است که در دستگاههای مختلف متفاوت هستند و طراح دستگاه باید بعد از این که دستگاه را ساخت بعداز اینکه کنترلر را نصب کرد شروع به تنظیم کردن آن بکند یک سری از موتورها خودشان این قابلیت را دارند پیونیک که خودبخود تنظیم میشوند                            منتها یک سری از موتورها این قابلیت را ندارند و آن را سازنده دستگاه باید شروع به پیاده سازی بکند                     حتی دستگاه های موشن کنترل cnc هایی که موشن هستند و از حرکت فید بک دارند این کدها را میخوانند آن پی آی دی داخل کنترل باید برایشان تنظیم شود در داخل دستگاه پوزیشن شما داخل درایوها باید تنظیمات را انجام بدید ولی در دستگاه موشن داخل کنترل این حرکت را انجام بدید در هر صورت وجود دارد برحسب اینرسی مقدار

سوال خودتان که متوجه نشدم.               

اینترنت چه کمکی به رادونیکس کرده است ؟

اینترنت کمک خیلی زیادی کرد . از اینترنت اطلاعات کاربردی در مورد دستگاههای مختلفی گرفته شد و قابلیتها از آن استخراج می شد و در برنامه گذاشته می شد . ما از اینترنت ترفندها و تخصص هایی که در نرم افزار نویسی برای اینطور نرم افزارهای صنعتی نیاز است استفاده کردیم . که پر از اطلاعات می باشد . از اینترنت استفاده کردیم تا نرم افزارمان را یک اپلیکشن خیلی ایمن در محیط ویندوز دربیاوریم . چون اطلاعات کاملا عملی در این خصوص در اینترنت وجود دارد .

 

گفته می شود که در اینترنت هرجائیکه اطلاعات بخواهیم یا باید عضو شویم ، پسورد داشته باشیم و محدودیتهای دیگر ، شما با محدودیتها چگونه برخورد می کنید؟

معمولا چیزهایدکه پول می خواهند ئ پسورد می خواهند در بسته های کامل شده و محصولات می باشد ، حالا اگر شما بخواهید بدونید که یک منحنی بزیر (     ) و یا یک منحنی آرک (    ) را چگونه می توان به خطوط صاف تبدیل کنید با دقت مورد نظر خود و بدون خطا ، به اطلاعات پایه ای نیاز دارید که به راحتی و بدون هزینه می توانید آنها را در اینترنت پیدا کنید .

مثلا در کتابها و پی دی اف ها ؟

بله در کتابها و پی دی اف ها بصورت بسیار فراوان ، حالا اگر بخواهید یک محصول و یا یک برنامه ای را داشته باشید که این عمل را انجام دهد آنموقع دیگر وضعیت فرق می کند . چون این محصول یک اطلاعات پایه ای نیست و در واقع زمان برده شده برای کسی که آن را تولید کرده و می خواهد از آن پول در بیاورد ، آن را برای فروش می گذارد و پسورد و اینطور داستانها . ما عموما اطلاعاتی که نیاز داشتیم و باید از اینترنت در می آوردیم اطلاعات پایه ای بود . خدا را شکر که اطلاعات پایه ای در اینترنت فراوان هست و هیچکدام از آنها پولی نیست .

شما گفتید 40 هزار خط نوشته اید . دیباگ کردن آنها چگونه بود ؟

یکی از نکاتی که در برنامه نویسی جدید وجود دارد در این محیط ها ، قضیه دی ال ال ( dll. ) می باشد . شما برنامه را به چند ماژول (     ) مجزا تبدیل می کنید . مثل دستگاه سازی ، دستگاه سازی یک تابلو دارد یک محور X دارد محور Y کابل کشی و موتورها و همه چیز مجزا است . که اینها جداگانه طراحی می شوند ، ساخته می شوند و بعدا روی هم اسمبل (     ) می شوند . در سیستم ما هم همینطور است . مثلا ما یک دی ال ال برای خواندن دی ایکس اف (  dxf. ) طراحی می کنیم و بدون اینکه آن را وارد برنامه اصلی بکنیم آن را تست می کنیم . یک dxf اپن ( open ) می کنیم و بعد نگاه می کنیم ببینیم خروجی که مد نظر ما هست به ما می دهد یا نه ؟ اگر ایراد داشته باشد آنرا دیباگ می کنیم . در واقع با اینکار شما یک برنامه کوچکتر را دیباگ می کنیم . ما حصل کار پنج الی شش برنامه کوچک و یا متوسط می باشد که کنار هم یک برنامه بزرگ را تشکیل می دهد . کاری که الان در برنامه نویسی با اپلیکشن (   ) بزرگ ، غیر از این روش اصلا امکان ندارد .

در برنامه ای که نوشتید چه زبانهایی در آن دخیل هستند ؟

رادونیکس پی سی پلاس (+ RADONIX PC ) از دو زبان برنامه نویسی که هر دو آنها محصول شرکت مایکروسافت می باشد استفاده شده است . یکی VB.net ورژن 2008 و دیگری سی شارپ دات نت ( C#.net  )  که آن هم ورژن 2008 می باشد استفاده شده است . مایکروسافت در سال 2003 اگر اشتباه نکنم یک پلات فرم (   ) را بصورت بیس (    ) هم برای کارکرد سیستم عامل در نظر گرفت هم برای نرم افزارهای جانبی که با سیستم عامل کار می کند . این پلت فرم شبیه سیستمهای اپن سورس (   ) می باشد یعنی سورس برنامه را این قابلیت را ایجاد می کند که در سیستمهای عامل دیگر هم بشود کامپایل (    )  نمود . این پلت فرم را شنیده ام که مایکروسافت از شرکت اپل (      ) خریداری نموده است یا یک جورایی با هم سعی کردند بسازند که مشترک باشد بیس کارشان . این پلت فرم چیزی است که مایکروسافت سالها دارد بر روی آن کار می کند و روز به روز مبنای کار خود را بر روی این پلت فرم دارد بیشتر می کند و یواش یواش دارد از سیستم API خارج می شود و شیرازه اصلی را به پلت فرم دات نت (    )  تبدیل می کند و از این به بعد همه برنامه ها و حتی سیستم عامل با آن ارتباط برقرار بکنند ، یعنی بستر و پایه اساسی و در واقع یک کرنر جدید . ما هم بخاطر اینکه از این رشد و پیشرفتی که مایکروسافت انجام می دهد و در برنامه ها ایجاد می کند بی بهره نباشیم ، از این بستر در کارهایمان استفاده کرده ایم . هر عاملی که در این سیستم عامل داشته باشد و به سیستم عامل بعد انتقال پیدا کند ما از آنها استفاده کرده ایم . یعنی نیازی نیست که اگه ما بخواهیم وارد سیستم عامل جدید مایکروسافت بشویم تغییرات اساسی در سیستم خودمان ایجاد کنیم چون از بستر خود مایکرو سافت داریم استفاده می کنیم . و همگام با مایکرو سافت توسعه می دهیم .

 

ادامه مطالب در صفحه بعد

 

در صورت داشتن سوال تخصصی اینجا را کلیک نمایید در کمتر از 48 ساعت پاسخ می دهیم

 همراه : 09122277199   تلگرام : گروه سی ان سی کاران

آخرین پاسخ های ارائه شده به سوالات دوستان

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29    گروه صنعتی سی ان سی کاران . www.cnckaran.com    shokhmgar@gmail.com                                                                  صفحه بعد    صفحه قبل

 

 

 

 گروه صنعتی سی ان سی کاران . www.cnckaran.com     shokhmgar@gmail.com      همراه: 09122277199  شخم گر     تلگرام : گروه سی ان سی کاران

لیست مطالب در بخش تکنیکهای ساخت CNC

مقدمه ای بر ساخت

اپراتوری سی ان سی

بال اسکرو

کوپلینگ

کنترلر

مقدمه ای بر کنترلر

ال ام گاید

گیربکس 

بال اسکرو 

تابلو برق 

ساخت CNC سه محوره

تسمه تایمینگ

سرو موتور 

پروفیل آلومینیوم 

استپ موتور 

بوش ساچمه ای 

اسپیندل موتور 

ابزار سی ان سی 

انرژی چین

وکیوم

آمار سایت

ارتباط با ما

فعالیتها

گروه صنعتی سی ان سی کاران

 همراه :   

پرقوه     ماشین آلات چوب      09028532966

منصوری   ماشین آلات        09196240385

چراتی    ماشین آلات سنگ    09194829553

یوسفی   مدیریت فروش         09196341876

احمد شخم گر     مدیریت                09122277199

 تلگرام:     گروه سی ان سی کاران

ایمیل :      shokhmgar@gmail.com   

وب :        www.cnckaran.com

حوزه فعاليت ساخت :

سي ان سي هاي چوب سه محور در سايزهاي كوچك ، متوسط و بزرگ
سي ان سي هاي چوب چهار محوره مخصوص صنايع منبت كاري در مبلمانهاي استيل
سي ان سي هاي سنگ سه محوره جهت حك و برش انواع سنگ هاي مرمريت و ...
حوزه فعاليت تكنولوژي
فروش انواع تكنولوژي ساخت ماشين آلات به صنايع نظامي ، دولتي و خصوصي از قبيل دستگاه چوب سه محوره  ، سنگ ، شیشه و ...
حوزه فعاليت آموزشي
آموزش انواع موارد مرتبط به تكنيك هاي ماشين آلات CNC از قبيل برگزاري 85 دوره كلاس آموزش ساخت ماشين آلات CNC در محل شركت

درباره ما

تماس با ما

قطعات سی ان سی

ماشین آلات سی ان سی

روش ساخت سی ان سی

فروش تکنولوژی ساخت